Golfschool

Golfpro’s
Felix van den Heuvel, mob: 06-48608373, mail: gsfelixvandenheuvel@ziggo.nl
Huib van Brummelen, mob: 06-53582838, mail: huibbrum@ziggo.nl
Wegens gezondheidsredenen gaan de lessen van Huib van Brummelen voorlopig niet door. (tot nader bericht)

Lestarieven 2018
€ 42 per uur
€ 22 per half uur

Inlooplessen
Op Woensdag is er van 10.00 – 11.00 uur inlooples. Deze wordt gegeven door Huib van Brummelen.
Kosten € 10,00 per persoon. (maximaal 6 personen op volgorde van binnenkomst). Deze lessen kunnen worden gevolgd door golfers met minimaal handicap 54.

Golfbaanpermissie (stap 1)
Een golfbaanpermissie wordt afgegeven door golfbaan Overloon of een andere baan waar u deze aanvraagt. Dit kan de golfbaan zijn waar u golflessen krijgt of een andere golfbaan naar keuze. De golfbaan geeft een golfbaanpermissie op advies van uw golfprofessional. De golfbaan en de golfprofessional tekenen dit beiden af in het online registratiesysteem.

Regelexamen (stap 2)
Het regelexamen (theorie) is de volgende stap.
Dit examen bestaat uit etiquette vragen en vragen betreffende de spelregels. Dit examen kunt u hier oefenen. Het is ook mogelijk als er meerdere personen zijn om een theorieles aan te vragen. Informeer hiernaar bij de receptie.

Wanneer u deze twee stappen heeft behaald, kunt u gaan spelen en oefenen in de baan. Het is raadzaam om dit in het begin met “ervaren” golfers te doen. (bij de receptie kunt u vragen naar personen die u hierin willen en kunnen begeleiden) Dit zal het spelplezier van u zeker verhogen en het is erg leerzaam!